Loading
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more

crowdAI is shutting down - please read our blog post for more information

NIPS 2017: Learning to Run

Reinforcement learning environments with musculoskeletal models


Completed
2154
Submissions
630
Participants
92337
Views

Connection timeout error on submission

Posted by SergazyK over 2 years ago

Hi, I am getting this error. [2017-08-04 13:10:01,333] POST http://grader.crowdai.org:1729/v1/envs/ {“env_id”: “Run”, “token”: “some token”, “version”: “1.4.1”} Traceback (most recent call last): File “submit.py”, line 12, in observation = client.env_create(crowdai_token) File "/home/sergazyk/anaconda3/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/osim/http/client.py", line 56, in env_create resp = self._post_request(route, data) File "/home/sergazyk/anaconda3/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/osim/http/client.py", line 41, in _post_request data=json.dumps(data)) File "/home/sergazyk/anaconda3/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 555, in post return self.request('POST', url, data=data, json=json, **kwargs) File "/home/sergazyk/anaconda3/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 508, in request resp = self.send(prep, **send_kwargs) File "/home/sergazyk/anaconda3/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 618, in send r = adapter.send(request, **kwargs) File "/home/sergazyk/anaconda3/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/requests/adapters.py", line 508, in send raise ConnectionError(e, request=request) requests.exceptions.ConnectionError: HTTPConnectionPool(host='grader.crowdai.org', port=1729): Max retries exceeded with url: /v1/envs/ (Caused by NewConnectionError('<urllib3.connection.HTTPConnection object at 0x7ff0173c17d0>: Failed to establish a new connection: [Errno 110] Connection timed out',))

The code: import opensim as osim from osim.http.client import Client from osim.env import RunEnv

Settings

remote_base = “http://grader.crowdai.org:1729” crowdai_token = “hidden”

client = Client(remote_base)

Create environment

observation = client.env_create(crowdai_token)

IMPLEMENTATION OF YOUR CONTROLLER

# my_controller = … (for example the one trained in keras_rl)

while True: [observation, reward, done, info] = client.env_step(env.action_space.sample(), True) print(observation) if done: observation = client.env_reset() if not observation: break

client.submit()

I tried to ping grader.crowdai.org:1749 but it doesnt’ respond. Anyone getting same problem?

1

Posted by Lukasz_  over 2 years ago |  Quote

Thanks for reporting! There might have been a temporary problem with a grader. It seems that the server responds now. Have you tried recently?

Posted by Goutham_R  over 2 years ago |  Quote

Hi, I am also getting the same error. MY_TOKEN is the token I obtained from my profile page.

[2017-08-07 19:20:16,462] POST http://grader.crowdai.org:1729/v1/envs/ {“env_id”: “Run”, “token”: “MY_TOKEN”, “version”: “1.4.1”} Traceback (most recent call last): File “submit.py”, line 20, in observation = client.env_create(crowdai_token) File "/users/ug14/yogesheth/anaconda2/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/osim/http/client.py", line 56, in env_create resp = self._post_request(route, data) File "/users/ug14/yogesheth/anaconda2/envs/opensim-rl/lib/python2.7/site-packages/osim/http/client.py", line 41, in _post_request data=json.dumps(data)) File "/users/ug14/yogesheth/.local/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 555, in post return self.request('POST', url, data=data, json=json, **kwargs) File "/users/ug14/yogesheth/.local/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 508, in request resp = self.send(prep, **send_kwargs) File "/users/ug14/yogesheth/.local/lib/python2.7/site-packages/requests/sessions.py", line 618, in send r = adapter.send(request, **kwargs) File "/users/ug14/yogesheth/.local/lib/python2.7/site-packages/requests/adapters.py", line 508, in send raise ConnectionError(e, request=request)

1

Posted by SergazyK  over 2 years ago |  Quote

Lukasz, I am still getting same error.

Posted by PickleRick  over 2 years ago |  Quote

I am also not able to submit because of the same error.

Posted by spMohanty  over 2 years ago |  Quote

Hi,

Can you guys check again ? I seem to be able to make submissions now.

We also restarted the server with more resources, just to be sure.

Posted by PickleRick  over 2 years ago |  Quote

Working for me now!